Publicat de: atipicostudio | Aprilie 15, 2009

Proiectul Ateliere !

„Un popor care nu merge inainte, sta pe loc, ba chiar da inapoi” (I.L. Caragiale, O scrisoare pierduta). Asa suna dorinta de acum mai bine de un secol, acum suna ca un fapt veridic. Opus acestui fapt, Sambata trecuta am luat parte la un atelier de prezentare al agentiei, organizat de asociatia studenteasca Prime Iasi. Ne-am bucurat sa vedem tineri dornici de informatie, dornici de a-si etala cunostintele teoretice in rezolvarea unui  studiu de caz propus de agentia Atipico. Si ne-am bucurat ca studentii au oferit solutii practice la propunerile noastre.

Tot ce le dorim celor de la Prime este sa continue acest gen de activitate. Chiar daca oferta locurilor de munca pe acest domeniu este destul de redusa pe piata locala, este foarte important formarea unei idei cu privire la jobul de PR-ist intr-o companie, agentie etc.

Am ramas placut surprinsi de spiritul si dorinta venite din partea studentilor de a realiza ceva concret. Acesti studenti chiar doresc sa schimbe acel ceva ce lipseste companiilor si societatii in genere. Ar trebui redus exodul spre capitala si acordarea unei sanse, chiar daca ar fi sa porneasca de jos. Experienta se va dovedi ulterior cel mai bun aliat pentru o reusita profesionala pe domeniul de PR.

Anunțuri

Responses

  1. asta da optimism, pana la urma… „speranta moare ultima” !

  2. vorba nu stiu cui ca mi-e lene sa-mi amintesc, omul cu adevarat fericit e acela care traieste din hobby-ul si/sau pasiunea sa. Sunt multi oameni care au ce spune, pot sa o spuna, detin instrumentele si cunostintele necesare, insa sunt constransi sa se axeze pe alte domenii. Asta inseamna creativitate ucisa care, in sinea experientei, e o crima oribila. Cam in genul lui paul goma care a fost constrans sa munceasca pe santier si sa cante la nunti. Acum difera dictatura, pentru ca in sinea lucrurilor nu se ascunde ratiunea de a face ceva ci de a face ceva pentru cineva, se folosesc notiuni frumoase si complexe ca scop si niciodata ca mijloc


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: