Publicat de: atipicostudio | Iunie 3, 2009

Tanar si Nelinistit,

Plus creativ. Cuvinte de ordine in expozitia tinerilor studenti si absolventi ai Universitatii de Arte Plastice, Decorative si Design “George Enescu” Iasi, specializarea Design. Forfota mare in fata galeriilor de Arta Cupola ieri cu prilejul vernisajului expozitiei “Doza de Design”. Asa cum o arata si numele expozitiei, asa a fost si atmosfera: una activa si plina de entuziasmul tinerilor designeri. Studenti, profesori, invitati, trecatori, cu totii au avut ce admira. Lucrarile expuse au fost dintre cele mai bune, publicul interactionand de fiecare data. Putinul aer rece care mai persista in galerie a fost repede inlocuit de aburul publicului venit in numar mare spre a-si bucura privirile cu lucrarile studentilor si absolventilor de la Design.

Lucrarile expuse au reflectat toate cele trei directii ale specializarii Design: design graphic, design ambiental si design industrial. O parte din proiectele prezentate au fost premiate la concursuri nationale si internationale, dar nici celelalte prezentate nu s-au lasat mai prejos. Se vede ca cei mici vin tare din spate. Dupa o prelegere tinuta de indrumatorul sectiei de design, Magda Sficlea, ne-am bucurat si noi privirile cu lucrarile expuse. Si chiar am avut ce evidentia. Pentru toti ceilalti care nu a-ti avut ocazia, un lucru e sigur: se merita, iar pana miercuri 10 iunie aveti prilejul sa ne credeti, vizitand expozitia si sesiunea de workshop-uri.

Singurul nostru of ar fi faptul ca am dori sa vedem in aceste zile si ceva intreprinzatori, reprezentanti ai firmelor iesene si numai, care trec pragul expozitiei. Isi pot da seama si singuri ca Designul este o sursa de exploatat in vremuri de criza, iar pe viitor vor putea sa profite de inventivitatea studentilor si absolventilor de Design.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: