Publicat de: atipicostudio | Iulie 6, 2009

INDEMN

Vara este anotimpul calduros, anotimpul sperantei si al transpiratiei. Caldura avem berechet, avem si speranta. Ca doar suntem romani, credem in mai bine. Daca toate ar merge asa cum ne-am dori, nu ne-am gandi decat la un binemeritat concediu. Ca la toamna avem de munca. E un fel de trezire la viata in acea perioada pentru multi.

Untitled-1

Cat mai poti rezista in aglomeratie, in caldura nebuna a orasului? Soarele care incalzeste orasul este unul special, diferit. El incinge spiritul si mintea bunului cetatean, domolandu-i miscarile. Devine un pisic epuizat. Moleseala de vara e ceva aparte la roman. Unde mai pui ca orasul iti zdruncina creierii prin zgomot si agitatie, iar pe alocuri este de fapt un mare santier presarat cu obstacole care mai de care?

Solutia este una. Sa plecam in concediu si sa ne intoarcem sanatosi si zdraveni la minte. La felul in care ne desfasuram viata acum, ar rade si un urs de noi daca ne-ar vedea in padure. Trebuie sa inspiram oxigen 100% de calitate superioara, autentic. Departe de nebunia orasului, departe de asa zisa civilizatie avem sansa sa ne incarcam bateriile.

Sa exploram natura, sa-i savuram fiecare particica, fie ca este vorba de munte, mare sau delta.  Sa ne oxigenam creierii pane si sa revenim in forta spre a incepe un nou ciclu in etapa muncii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: