Publicat de: atipicostudio | Iulie 8, 2009

Eficienta vs cost

Numeroase companii au probleme in promovarea pe mediul online. Multi bani cheltuiti pentru diferite actiuni, care de fapt inca nu-si gasesc un scop precis. De rezultate nu mai vorbim. Sunt slabe sanse sa le identifici prin intermediul  motoarelor de cautare. Nu este destul sa trantesti un site si sa astepti ca sa fii vazut. Este nevoie de mult mai mult. De site-urile multor firme de la noi nu mai vorbim. Constructia lor, “meticulozitatea” unora dintre ele ne depaseste. Si chiar, de cele mai multe ori, pretentiile sunt maxime. Dar au site. Asta conteaza. 🙂

Un site ar trebui sa fie imaginea perfecta, oglinda unei afaceri. Asa cum un carnet de note este oglinda unui elev. Exista modalitati multiple de a spori imaginea unei companii pe Internet. Cea mai eficienta cale, implementata in afara Romaniei de ceva timp, este marketing-ul online. Vazuta ca o cheie pentru viitor, marketing-ul online este transpunerea vechilor metode de marketing traditionaliste adaptate la mediul online. Eficient, sigur si mai ales practic.

Un aspect foarte important il reprezinta costul unui astfel de serviciu, care este cu mult mai mic fata de serviciile traditionale. Eficienta plus optimizarea rezultatelor – reteta implementata de catre cele mai mari companii din diverse domenii. Marketing-ul online este solutia fiabila pentru orice gen de afacere, mai ales atunci cand clientii se muta in cea mai mare majoritate pe Internet.

Trebuie sa intelegem, ca si romani, ca incetul cu incetul viitorul inseamna Internet. Acolo ne vom petrece mai mult sau mai putin viata. Depindem de el si mai ales de serviciile lui.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: