Publicat de: atipicostudio | Iulie 27, 2009

Apocalipsa dinainte de vacanta

120216635_d8a82c7a5b

Cu un ultim suflu cautam ziua care sa ne ofere linistea totala. Tag-uri ale momentului: relaxare, vacanta, mare, munte, delta, strainatate, plaja, liniste, somn, distractie, contemplatie, natura si cate altele. Caldura ne face ametitor de visatori uneori, iar agitatia ne scarbeste. Daca asa am ajuns sa traim in Romania, trebuie sa ne luam soarta ca atare. Viata e plina de mistere. Crize, gripe, muci, porci, bolnavi, conspiratii, incalzire globala. Reteta poate fi completata cu nebunia vietii cotidiane. De politica nu vorbim, traim aceleasi prostii zi de zi. Ne lasa reci, nu ne pasa de acest fapt. Soarta noastra e in mainile lor. Manutele lor harnicute “au grija “ de noi.

Nu stim cum vom vedea viata dupa scurta vacanta, dar speram sa ne incarcam bateriile si sa revenim in forta. Avem nevoie. Pentru unii este an electoral, pentru noi este un nou start in business, pentru altii este un nou timp de gandire.  Speram ca micuta si epileptica piata romaneasca sa inceapa sa se miste cat de cat normal. Ar fi ok pentru fiecare din noi. Dar ar fi si mai bine ca in cele cateva zile libere sa uitam de tot si de toate, sa ne aerisim plamanii, sa rarim tabacul etc. Sa nu va ganditi la business, nevoi, bani, munca…ganditi-va la viata voastra pentru un moment, cum are sa treaca intr-un an de zile. Iar cand ve-ti trage linie (nu pe nas), o sa observati cu cu ce realizari a-ti ramas. Oricat ar fi de pozitive, probabil la nivel financiar sau altele de genul, viata se masoara in modul cum traim si  simtim momentele unice: fie alaturi de cei dragi, fie calatorind sau relaxandu-ne departe de agitatia orasului. Atunci poate am realiza cu adevarat cine suntem.

Anunțuri

Responses

  1. frumos scris si gandit. ce bine ar fi daca am putea sa ne desprindem total de problemele vietii cotidiene in vacanta! va doresc o vacata frumoasa si senina, stiu ca o meritati din plin.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: