Publicat de: atipicostudio | Noiembrie 20, 2009

Ce se intimpla cu noi?

Ce se intimpla cu noi? Parca o diluare continua ne afecteaza, ne cuprinde si ajungem pina la a uita ca traim. Lipsa de chef, lipsa de atitudine, o apatie care ne acapareaza si ne cuprinde. Fara sa stim o sa fim un NIMIC. Un NIMIC din care nu vom sti sa iesim fiindca nimicul va genera alt nimic.

Studentii care erau cindva motorul generator de idei sint intr-o transa permanenta. Cind vorbesti cu ei iti dai seama ca nu o resimt, dar apatia si lipsa lor de atitudine spune multe. Ce e cu noi, ce facem cu generatiile care vin? Acesta este viitorul nostru? Asta este viata noastra? Ce s-a intimplat de “a fi “ sau “a nu fi “e tot aia?

Comunismul a transmis nu numai parintilor ci si copiilor si tot asa mai departe frica??  Frica de a trai, frica de a munci responsabil, frica de a iesi in evident, frica de a spune, de a comunica, frica de actiona etc. Sintem prinsi in capcana fricii si asta a dus la o lipsa de orice care a zamislit nepasarea. E cool sa fii apatic?! E cool  sa nu-ti pese. E cool sa rizi si de putinul care merita sa fie laudat. E cool si e pur romaneste sa iti bati joc de valori. Sau sa le ignori, fiindca tu stii mai bine decit oricine ce cool e sa fii NIMIC.

Va sugerez sa va intoarceti la cei cu valoare la cei care inca mai sint printre noi si ne mai pot da inca lectii simple si adevarate de traire si simtire.

Va invit pe http://ionmanzatu.wordpress.com/

Anunțuri

Responses

  1. Inainte de a fi studenti sau profesori, suntem cu totii oameni, iar a folosi varsta ca motiv pentru a pretinde atitudine si initiativa nu mi se pare tocmai corect. Dupa un timp incepi sa realizezi ce anume face mecanismele din jur sa se invarta si te ia cu lehamite. Ori, asta nu are nimic de a face cu a fi „cool”.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: