Publicat de: atipicostudio | Ianuarie 6, 2010

Premonitii 2010

2010 e un fel de apocalipsa sau inceputul ei spun astrologii. Am auzit atitea prevestiri macabre, ca nici planetele si nici Dumnezeu nu ne mai ajuta. Politicienii se imbulzesc sa dea cu taxe, sa puna bir si pe fum si pe apa si pe aer, nu stiu ce vor mai scorni dar sint foarte  inventivi si disperati.

Nu sint astrolog, nu ma dau in vint dupa premonitii de nici un fel, dar cred ca ne indreptam spre un alt fel de societate si un alt fel de perceptie si nicidecum nu e totul atit de macabru cum pare. Criza aceasta nu este intimplatoare si cu toata suita care va mai urma, fiindca pina in 2020 cica tot crize vom traversa, ele sint menite sa faca o curatare de orice gunoi si intrus in organismul acesta planetar. Daca am constientiza fiecare in miscrocosmosul nostru ca poate a venit timpul sa fim onesti si cinstiti cu noi insine si cu restul, ca vremea abuzurilor a trecut si pieptanul acesta cosmic curata planeta de nocivi, poate teama noastra nu ar mai fi atit de cumplita. Atunci cind te stii drept, cinstit si cu intentii sanatoase nu are de ce sa-ti fie frica pentru ca facem parte cu totii dintr-un plan care, cu voia sau fara voia noastra, se va infaptui.

Viitorul, indiferent cum ni se spune ca va fi, este unul singur si e luminos pentru ca noi avem acel viitor pe care ni-l creem singuri. Sperati la ce e mai bun, faceti planuri marete. Aplecati-va si spre cei mai putin norocosi ca voi si intindeti o mina de ajutor. Vedeti filmul Baraka si refelectati, poate ca sintem atit de cumpliti pentru planeta si nu ne mai suporta sau poate putem sa indreptam lucrurile si sa redescoperim lumina.

Va urez un an plin de activitati, un an fara inclestare si ura, un an al redescoperii iubirii si al pacii sufletesti!

Anunțuri

Responses

  1. Ce bine ar fi sa se prabuseasca acumularea asta de exploatare, obiecte poluante si consumerism sub propria ei greutate, ca nu se mai poate continua asa – crizele dau semnele.
    PS Foarte dragut blog!

  2. Crizele tot cei bogati le-au generat ca sa puna mana pe tot iar noi sa devenim sclavi, numai ca trebuie sa ne dorim schimbarea si aceasta va veni. Pregatiti-va sa puteti supravietui evenimentelor ce vor veni. Pregatiti-va apa, alimente seminte, unelte sa puteti cultiva pamantul. Fiti uniti si vom trece peste toate. „Bucurosi le-om duce toate de e pace sau razboi”. Vom intra in noua era in care paranormalul va fi ceva normal.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: